lease - beheercontract - onderhoud - voorraad auto's - autobedrijf J en H
 

Het is geen toeval dat dit veruit de meest gekozen leasevorm is. Doordat u alle rompslomp m.b.t. autorijden en wagenparkbeheer uit handen wordt genomen kunt u zich bezig houden met uw kernactiveiten. Tevens doen wij de investering!. U kunt uw financiële middelen dan ook optimaal aanwenden voor uw eigen bedrijf. En de fiscale ins en outs. U zult merken dat hier expertise vereist is. Graag tot uw dienst!.

 

Deze leasevorm is op basis van de het hierboven omschreven full operational lease. Uitzondering is dat hier, de naam zegt het al, een korte looptijd aan het contract is verbonden. Voordeel is dat hier, in tegenstelling tot huurtarieven, lagere tarieven worden gehanteerd. Deze tarieven liggen tussen de huur- en normale leasetarieven. Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid om deze contracten om te zetten naar langere looptijden. Short Lease is met name geschikt voor bedrijven die werknemers hebben met proeftijden, stagiaires of mobiliteit voor een bepaalde periode of aantal periodes per jaar wensen.

 

Bij deze vorm kopen wij het wagenpark van u over en leasen het vervolgens weer aan u. In één keer maakt u zo veel tijd (wagenparkbeheer) en geld (handelskapitaal) vrij. Deze constructie is ook aantrekkelijk wanneer u personeel aanneemt dat reeds beschikt over een goede auto en ook graag wil leasen. Voor u heeft dit, zeker in het huidige belastingstelsel, een aantal voordelen.

 

 

 

Contact ?!
Over Oostlease